Tacogratäng
(Bild saknas)
1 påse quornfärs
1 gul lök
1 påse tacokrydda
2 dl créme fraiche
1 packet philadelhia
riven ost
tacochips
purjolök
Blanda philadelhiaosten och créme fraichen i botten på en gratängform och bre ut.
Stek löken och färsen, krydda med tacokryddor, häll över.
Hacka purjolöken och sprid ut över färsen.
Täck över med chipsen (hela eller krossade) och strö riven ost över.
225 grader i 25 minuter
Stekta bananer

1 banan/person
socker/sirap
bananlikör eller annan söt likör (ex, triple sec)
passionsfrukt
mandariner
glass (gärna ben&jerry's)
Stek bananen i socker och likör, servera med frukt, glass eller bär.
Onigiri

2 dl rundkornigt ris (Ex. grötris el. Sushiris)
1 tsk Salt2½ dl vatten
1½ dl sesamfrön
2 hackade morötter
1 handfull spenat
1 avokado
1/3 gurka
lite citron
salt
peppar
peppar
Koka riset med saltet (ca 30 min) rör tills det kokar, sen under lock (rör ej).
Hacka spenat och morötter, stek och tillsätt salt och peppar.
Hacka avokado och gurka, skvätt över citron.
Blöt händerna i saltat vatten och forma bollar av riset, gör ett hål i bollen och fyll hälften med morot/spenat och hälften med avokado/gurka. Rulla i rostade sesamfrön.